info at blokhut-gronsveld dot nl
Slider foto 267 Slider foto 192 Slider foto 238 Slider foto 63 Slider foto 148 Slider foto 14

Wie zijn wij?

Volgens de inschrijving bij de Kamer van Koophandel werd de Stichting Jongeren Sociëteit Gronsveld opgericht op 28 maart 1968.

Lees meer >>

Blokhut Gronsveld

Vroendalsweg 7
6247 AV, Gronsveld

 info at blokhut-gronsveld dot nl

Volg ons social media

nieuwtjes

Nieuwtjes

Op deze pagina willen we jullie op de hoogte houden van alle nieuwtjes rondom JSG De Blokhut. We zullen hier mededelingen doen eventueel rondom activiteiten of welke nieuwtjes dan ook!! 

03-01-2017:

De medewerkers van JSG De Blokhut wensen jullie allemaal de beste wensen en een gelukkig en gezond 2017!! Op naar een nieuw jaar met vele mooie activiteiten in De blokhut voor de jeugd van Gronsveld!!! Alle tips en ideeën zijn altijd welkom! We zijn blij dat er de laatste tijd veel nieuwe vrijwilligers bij zijn gekomen.....want zonder het werk van deze vrijwilligers kon de Blokhut niet blijven bestaan! Dank allen daarvoor maar natuurlijk ook de bezoekers van alle activiteiten willen wij bedanken! We hopen jullie allemaal te mogen begroeten op onze activiteiten in 2017!

12-11-2016:

* Zoals jullie misschien merken zijn wij hard bezig om de website te updaten! We proberen de fotoalbums weer bij te werken en zeker ook de activiteiten! Dus houd deze in de gaten! 

* Jullie kunnen nu ook een aantal foto's van de Griezeltocht terug zien en de foto's van de intocht van Sinterklaas & zijn Pieten op een druk bezochte 12 november.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookies pagina. OK